Dr.Oetker
Novinka
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, perníku, palačinek apod.
Kód: 402
Novinka
Přírodní 100% sušené vaječné bílky z chovů slepic ve volném výběhu.
Praktické použití na pečení a vaření.
V práškovém stavu jako zdroj kvalitního proteinu do kokteilů a kaší....
Kód: 396
Novinka
Želatinový ztužovač za studena je přípravek určený k rychlému a snadnému ztužení krémů, ovocných želé, tvarohových náplní nebo jiných dezertů bez nutnosti vaření.
Želatinový...
Kód: 393
Novinka
Ztužovač šlehačky je práškový přípravek, který se používá ke stabilizaci a zpevnění šlehačky, aby déle udržela svůj tvar a konzistenci.
Díky ztužovači šlehačka zůstane pevná a...
Kód: 390
Kukuřičný škrob bez lepku je jemný bílý prášek získaný z kukuřičných zrn, který slouží jako univerzální zahušťovadlo a pojivo v kuchyni.
Je ideální pro osoby s celiakií...
Kód: 265
Jemný bramborový škrob bez lepku na zjemnění těst a zahuštění omáček, na přípravu náplní a dezertů.
Kód: 262
Kód: 160/CIR
Puding Dr. Oetker Naturamyl v sobě spojuje tradiční českou chuť Naturamyl a vysokou kvalitu Dr. Oetker.
Puding je vyroben z pečlivě kontrolovaných surovin.
Kód: 142
lze využívat pro celou řadu moučníků, do pudingů a krémů.
Kód: 64
Kombinace extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým luskem.
Dodá všem zákuskům, dezertům, zmrzlinám i nápojům neopakovatelnou chuť a vůni pravé vanilky Bourbon.
Kód: 61
Stránka 2 z 2 -
22 položek celkem