Želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker 50g

Kód: 393
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Dr.Oetker
28,90 Kč 57,80 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)

Želatinový ztužovač za studena je přípravek určený k rychlému a snadnému ztužení krémů, ovocných želé, tvarohových náplní nebo jiných dezertů bez nutnosti vaření.

Želatinový ztužovač za studena je ideální volbou pro ty, kdo chtějí připravit dezerty rychle a snadno, s perfektním výsledkem.

Detailní informace

Sleva nad
SLEVA
Na objednávky již při nákupu nad 1 000,-
Vyzvednutí na prodejně
Vyzvednutí ZDARMA
Na prodejně
Doprava zdarma nad 1 500,-
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500,-

Detailní popis produktu

Želatinový ztužovač za studena je přípravek určený k rychlému a snadnému ztužení krémů, ovocných želé, tvarohových náplní nebo jiných dezertů bez nutnosti vaření.

Želatinový ztužovač za studena je ideální volbou pro ty, kdo chtějí připravit dezerty rychle a snadno, s perfektním výsledkem.

Balení odpovídá 6 plátkům želatiny, vystačí až na 700g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovovce, ovocná dřeň apod.

 

Příprava:

1. Smetanu ke šlenání vyšleháme do tuha, jíné výše uvedené suroviny zamícháme do hladka.

2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min.

Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny.

Důkladně vařečkou nebo metličkou promícháme.

Podle chuti dosladíme a dochutíme.

3. Krém naneseme na upečený korpus, nebo použijeme dle vlastního receptu.

Necháme v chladničce ztuhnout ( asi 2 hodiny) .

Složení:

Cukr, dextroza, jedlá želatina 16%, modifikovaný bramborový škob, zahušťovadlo ( karboxymethylceluloza )

Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahujících lepek.

 

 

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1630 kJ/384 kcal
Tuky: 0,0 g
 z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 79 g
 z toho cukry: 65 g
Bílkoviny: 16 g
Sůl: 0,19g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovače šlehačky
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: