Želatina v prášku 10 g
Kód: 160/CIR 160/CER 160/ZLU Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Složení: cukr, zahušťovadlo (karagenan, karubin), regulátor kyselosti E500 (hydrogenvínan draselný)
Použití : Obsah sáčku smícháme se 2-3 lžícemi cukru (40 g), přidáme 250 ml tekutiny a důkladně promícháme.
Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu.
Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme chladnout.
Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu.
Dort je nutné před nanesením želé potřít např. krémem nebo džemem.
Pokud želé před použitím příliš ztuhne, můžeme ho ještě jednou krátce rozehřát.
Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 274 kJ/65 kcal
Bílkoviny: | 0 g |
Tuky: | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 16 g |
Z toho cukry: | 16 g |
Vláknina: | 0 g |
Sůl: | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatiny, gely a lepidla |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář