Šupiny z polevy jsou křupavé kousky polevy, které se používají jako dekorace a ochucení dezertů, pečiva či nápojů.
Dodávají pokrmům zajímavý vzhled a lahodný chuťový akcent....
Šupiny z polevy jsou křupavé kousky polevy, které se používají jako dekorace a ochucení dezertů, pečiva či nápojů.
Dodávají pokrmům zajímavý vzhled a lahodný chuťový akcent....
Tyčinky z polevy jsou tenké, křupavé proužky polevy, které se používají jako dekorace a ochucení dezertů, pečiva či nápojů.
Dodávají pokrmům zajímavý vzhled a lahodný chuťový...
Čokoládové hobliny jsou jemné tenké plátky čokolády, ideální pro dekoraci i přímou konzumaci.
Perfektně se hodí k ozdobení dortů, zákusků, zmrzliny, horké čokolády nebo k...
edlý fix je speciální dekorativní pomůcka určená pro kreativní zdobení potravin.
Tento fix obsahuje jedlou potravinářskou barvu a umožňuje snadné a precizní kreslení nebo psaní...
Gumpaste je profesionální cukrářský materiál ideální pro tvorbu jedlých dekorací na dorty, koláče a jiné dezerty.
Tento jemný, ale pevný fondán umožňuje vytvářet i ty...
Poleva na zdobení perníčků tzv. Královská poleva na zhotovení mnoha cukrářských dekorací i pro jemné dokončovací zdobení trezírovacím sáčkem.
Je vhodná i na výrobu jedlé...
Kakaový prášek se používá do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť.
Používá se také k posypání povrchu dortů, tiramisu a dalších...
Holandské kakao je druh kakaového prášku, který prošel speciálním alkalizačním procesem zvaný "holandský proces".
Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují...
Červená poleva je speciální cukrářský produkt určený k dekoraci a dokončování sladkých dezertů.
Tato poleva má výraznou červenou barvu, která dodává dezertům zajímavý a...
Zelná poleva je speciální cukrářský produkt určený k dekoraci a dokončování sladkých dezertů.
Tato poleva má výraznou zelenou barvu, která dodává dezertům zajímavý a elegantní...
Tmavě modrá poleva je speciální cukrářský produkt určený k dekoraci a dokončování sladkých dezertů.
Tato poleva má výraznou tmavě modrou barvu, která dodává dezertům zajímavý a...
Čokoládová ganache je hladký a čokoládový krém, který vzniká spojením kvalitní čokolády a smetany.
V mírně vychlazené formě se dá šlehat, čímž získává nadýchanou konzistenci...
Čokoládová ganache je hladký a čokoládový krém, který vzniká spojením kvalitní čokolády a smetany.
V mírně vychlazené formě se dá šlehat, čímž získává nadýchanou konzistenci...