Novinky, Strana 15
Jedlý papír má neutrální chuť a jemnou texturu, což umožňuje jeho univerzální použití při dekoraci různých cukrářských výrobků.
Jedlý papír má neutrální chuť a jemnou texturu, což umožňuje jeho univerzální použití při dekoraci různých cukrářských výrobků.
Jedlý papír má neutrální chuť a jemnou texturu, což umožňuje jeho univerzální použití při dekoraci různých cukrářských výrobků.
Jedlý papír má neutrální chuť a jemnou texturu, což umožňuje jeho univerzální použití při dekoraci různých cukrářských výrobků.
Jedlý papír má neutrální chuť a jemnou texturu, což umožňuje jeho univerzální použití při dekoraci různých cukrářských výrobků.
Kukuřičný škrob je jemný bílý prášek získávaný z endospermu kukuřičných zrn. Má neutrální chuť a je bez zápachu, což ho činí ideálním pro široké použití v kuchyni i průmyslu.
Bramborový škrob bílý prášek získaný z hlíz brambor. Je známý svou jemnou strukturou a neutrální chutí, díky čemuž je široce využíván v potravinářství a domácnosti. ...
Kokosový olej je přírodní rostlinný olej extrahovaný z dužiny zralých kokosových ořechů. Je oblíbený v kuchyni, kosmetice a zdravotnictví pro své mnohostranné využití a zdraví...
Jedlá soda je všestranný bílý prášek, který se běžně používá v kuchyni, domácnosti i při úklidu. V pečení slouží jako kypřící prostředek, který pomáhá těstu nabýt na objemu a...
Kypřící prášek do perníku Váš perník krásně nakypří a dodá mu nezaměnitelnou vůni a chuť.
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, perníku, palačinek apod.
Přírodní 100% sušené vaječné bílky z chovů slepic ve volném výběhu. Praktické použití na pečení a vaření. V práškovém stavu jako zdroj kvalitního proteinu do kokteilů a kaší....
Ochucovací pasty jsou určeny na dochucování krémů, těst a polev, které se používají dovnitř krému či na jejich povrch.