Mléčné hmoty

Kategorie " Mléčné hmoty" zahrnuje cukrářské produkty a směsi, které jsou vyrobeny z mléčných ingrediencí, jako je sušené mléko, máslo či kondenzované mléko, a používají se k potahování dortů a dalších výrobků.

Tyto hmoty jsou ceněny pro svou jemnou, krémovou chuť a hladkou texturu, což je činí skvělou alternativu k fondánu nebo marcipánu.

Celkově jsou mléčné potahovací hmoty oblíbené pro svou chuťovou jemnost a estetickou možnost v cukrářské výrobě.

Nejprodávanější

1 položek celkem
Montana Směs k výrobě hmoty na potahování a modelování 1kg
Novinka
280 Kč

Montana směs je kvalitní sypká směs určená k přípravě cukrářské hmoty vhodné pro potahování i jemné modelování. Po smíchání s vodou a tukem vzniká pružná, hladká a dobře...

Kód: 4858
Vyzvednutí na prodejně
Vyzvednutí ZDARMA
Na prodejně
Doprava zdarma nad 1 500,-
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500,-