Holandské kakao 100g
Kód: 1519Detailní popis produktu
Holandské kakao je druh kakaového prášku, který prošel speciálním alkalizačním procesem zvaný "holandský proces".
Při něm se kakao ošetřuje alkalickými látkami, které snižují jeho přirozenou kyselost, čímž mu dodávají jemnější chuť a tmavší, výrazně hnědou až mahagonovou barvu.
Tento proces také zlepšuje rozpustnost kakaa, což ho činí ideálním pro různé recepty.
Používá se do dezertů, jako jsou dorty, sušenky a brownies, kde zvýrazňuje čokoládovou chuť.
Používá se také k posypání povrchu dortů, tiramisu a dalších dezertů, kterým dodává chuť i elegantní vzhled.
Složení:
Kakaový prášek, regulátory kyselosti: hydroxid draselný, uhličitany draselné.
Min.20 % kakaového másla
Může obsahovat lepek, mléko
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1538 kJ/36 kcal
Tuky: | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 12 g |
Sacharidy: | 8,8 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Bílkoviny: | 20 g |
Sůl: | 0,07 g |
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polevy, čokolády a kakao |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.