Fractal Prachové barvy

Kód: 184/ASH 184/PAS 184/CHE 184/CRE 184/MAN 184/BAB 184/BLA 184/AZU 184/GRA 184/WHI 184/LEM Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Fractal
96 Kč 14,77 Kč / 1 g 24 Kč / 1 g 38,40 Kč / 1 g 19,20 Kč / 1 g 64 Kč / 1 g 24 Kč / 1 g 64 Kč / 1 g 48 Kč / 1 g 64 Kč / 1 g 24 Kč / 1 g 38,40 Kč / 1 g
Skladem (2 ks) Skladem (1 ks) Skladem (4 ks) Skladem (4 ks) Skladem (4 ks) Skladem (2 ks) Skladem (3 ks) Skladem (4 ks) Skladem (1 ks) Skladem (3 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Varianta

Jemně mletá potravinářská prachová barva, kterou se dá za sucha štětcem stínovat nebo za mokra malovat (odměřené množství barvy zakápneme alkoholem).

Lze s ní barvit polevy, krémy, hmoty nebo rozehřátou bílou čokoládu.

U hmoty ale dosáhnete lepšího výsledku použitím gelové barvy. 

Detailní informace

Sleva nad
SLEVA
Na objednávky již při nákupu nad 1 000,-
Vyzvednutí na prodejně
Vyzvednutí ZDARMA
Na prodejně
Doprava zdarma nad 1 500,-
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1 500,-

Detailní popis produktu

Prachové barvy Fractal Color jsou jedlá potravinářská barviva, která jsou bohatá na barvu a pokaždé poskytují profesionálně vypadající výsledky.

Tyto jedlé prachy lze použít na a v různých médiích, včetně cukrové pasty, modelovací pasty, květinové pasty, máslového krému, polevy a náplní, bílé čokolády, královské polevy a dokonce i ve vašich směsích na dorty.

Aplikujte přímo na vaše jedlé ozdoby pomocí štětce nebo vmíchejte do pasty, těsta či polevy, abyste vytvořili rovnoměrnou základní barvu.

Tyto barvy jsou ideální pro stínování, tónování a vytváření přechodových efektů ve vašich jedlých dekoracích a patrech dortů.

Lze použít i pro oživení barev – stačí přidat omlazovací lihovinu, citronovou šťávu nebo čirý alkohol (např. vodku) a dobře promíchat.

Neobsahují gluteny a jsou vhodné i pro vegany a vegetariány.

  Složení:

 

White snowE171
Mandarin - E102, E104, E110
Lemon yellow - E104
Cherry red - E124
Pastel pink - E171, E127
Grass green -  E102, E132
Azure - E133
Baby blue - E551, E133, E171
Ashen grey
Black - E153

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: