Cukrářské suroviny, Strana 4
- Pekařské suroviny a směsi
- Cukrové polevy
- Náplně do dortů, koláčů a buchet
- Ořechy, semínka a ořechové mouky
- Bez lepku
- Potravinářské barvy
- Krémy a pudinky
- Cukry a sirupy
- Želatiny, gely a lepidla
- Ochucovací pasty
- Polevy, čokolády a kakao
- Zrcadlová poleva
- Potahovací a modelovací hmoty
- Ostatní suroviny
- Aroma do potravin
- Rostlinné a živočišné šlehačky
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, perníku, palačinek apod.
Přírodní 100% sušené vaječné bílky z chovů slepic ve volném výběhu. Praktické použití na pečení a vaření. V práškovém stavu jako zdroj kvalitního proteinu do kokteilů a kaší....
Želatinový ztužovač za studena je přípravek určený k rychlému a snadnému ztužení krémů, ovocných želé, tvarohových náplní nebo jiných dezertů bez nutnosti vaření. Želatinový...
Ztužovač šlehačky je práškový přípravek, který se používá ke stabilizaci a zpevnění šlehačky, aby déle udržela svůj tvar a konzistenci. Díky ztužovači šlehačka zůstane pevná a...
Ochucovací pasty jsou určeny na dochucování krémů, těst a polev, které se používají dovnitř krému či na jejich povrch.
Ovocný gely s vysokým podílem ovoce mají všestranné využití. Ovocné gely jsou výborné na pečení neboť jsou termostabilní - tzn. neroztékají se. Jsou vhodné na koláče,kapsy...