Cukrářské suroviny, Strana 3
- Pekařské suroviny a směsi
- Cukrové polevy
- Náplně do dortů, koláčů a buchet
- Ořechy, semínka a ořechové mouky
- Bez lepku
- Potravinářské barvy
- Krémy a pudinky
- Cukry a sirupy
- Želatiny, gely a lepidla
- Ochucovací pasty
- Polevy, čokolády a kakao
- Zrcadlová poleva
- Potahovací a modelovací hmoty
- Ostatní suroviny
- Aroma do potravin
- Rostlinné a živočišné šlehačky
Směs pšeničné a žitné mouky na pečení voňavých domácích perníčků. Kombinace těchto dvou druhů mouky zajišťuje perfektní rovnováhu mezi lehkostí pšeničné mouky a plnější chutí...
Rostlinná šlehačka je alternativou ke klasické šlehačce, která je vyrobena z rostlinných složek, místo mléčných výrobků. Je vhodná pro vegany, osoby s laktozovou intolerancí...
Termostabilní čokoládové dropsy jsou malé kousky čokolády speciálně vyvinuté pro pečení a cukrářské použití, které si udržují svůj tvar i při nízkých teplotách. Díky své...
Lískové oříšky jsou lahodné a výživné ořechy s jemnou sladkou chutí a křupavou texturou. Jsou bohatým zdrojem zdravých tuků, bílkovin, vlákniny vitamínů (zejména vitamínu E a...
Semínková směs je výživná a všestranná kombinace různých druhů semínek. Tato směs je bohatá na vitamíny, vlákninu a zdravé tuky, zejména omega-3 mastné kyseliny, které...
Koření Medový perník je směs aromatických koření speciálně vytvořená pro přípravu tradičního perníku a dalších sladkých pečených pokrmů. Obsahuje vyváženou kombinaci mleté...
Skořice mletá je aromatické koření získávané z vnitřní kůry stromů rodu Cinnamomum. Má výraznou, sladkou a lehce pálivou chuť s intenzivní vůní, která dodává jedinečný...
Citronová kůra se vyrábí z přezrálých citronu, která se suší a drtí. Na rozdíl od dostupných citronu na trhu se získává výhradně zpracováním kůry z plodů pěstovaných bez...
Je oblíbené pro svou dlouhou trvanlivost a snadné skladování, protože nevyžaduje chlazení. Droždí je vysoce aktivní a rychle se rozpouští, což zkracuje dobu kynutí. Je...
Agar-agar je přírodní želatinový prostředek získávaný z červených mořských řas, často používaný v kuchyní jako alternativa ke klasické želatině. Vyznačuje se tím že je bez...
Krém na jednoduchou a rychlou přípravu polevy, kterou je možné použít na povrchy i náplně dortových korpusů, rolád, cukroví, koláčů, sušenek a mnoha dalších dezertů. Krém je...
Kukuřičný škrob je jemný bílý prášek získávaný z endospermu kukuřičných zrn. Má neutrální chuť a je bez zápachu, což ho činí ideálním pro široké použití v kuchyni i průmyslu.
Bramborový škrob bílý prášek získaný z hlíz brambor. Je známý svou jemnou strukturou a neutrální chutí, díky čemuž je široce využíván v potravinářství a domácnosti. ...
Kokosový olej je přírodní rostlinný olej extrahovaný z dužiny zralých kokosových ořechů. Je oblíbený v kuchyni, kosmetice a zdravotnictví pro své mnohostranné využití a zdraví...
Dodejte svým pokrmům rafinovanou chuť a vůni pravé vanilky všude tam, kde Vám záleží na kvalitě. Vanilka mletá je určena k okamžitému použití. Vyrábí se pomletím celých...
Jedinečná kombinace nerafinovaného třtinového cukru a voňavého karamelu. Na dochucení všech druhů sladkého pečení, dezertů a krémů. Výrobek je vhodný k použití do těst, k...
Cukr s přísadami. Jako přísada na pečení a dochucení moučníků, krémů, koktejlů a na posypání koláčů, jemného pečiva apod.
Vanilínový cukr je oblíbenou přísadou na pečení pro zvýraznění a zjemnění chuti moučníků, sladkých jídel, dezertů a nápojů. Pro lepší rozpouštění a lepší rozvinutí vůně...
Chuť vanilky do Vaší kuchyně. Jedinečná kombinace extraktu z vanilky Bourbon s jemně krystalickým cukrem pro lepší rozvinutí chutě a vůně.