Cukrářské suroviny, Strana 2
- Pekařské suroviny a směsi
- Cukrové polevy
- Náplně do dortů, koláčů a buchet
- Ořechy, semínka a ořechové mouky
- Bez lepku
- Potravinářské barvy
- Krémy a pudinky
- Cukry a sirupy
- Želatiny, gely a lepidla
- Ochucovací pasty
- Polevy, čokolády a kakao
- Zrcadlová poleva
- Potahovací a modelovací hmoty
- Ostatní suroviny
- Aroma do potravin
- Rostlinné a živočišné šlehačky
Kvalitní marcipán na tvorbu figurek, malých či větších detailů. Poslouží také na potažení dortu.
Ochucovací pasty jsou určeny na dochucování krémů, těst a polev, které se používají dovnitř krému či na jejich povrch.
Náplň lze použít ve všech výrobcích s náplněmi. Do koláčů, závinů i klasických buchet, případně i do litých koláčů. Náplň není třeba dále jakkoliv upravovat, je připravena k...
Ovocné gely s vysokým podílem ovoce mají všestranné využití. Ovocné gely jsou výborné na pečení neboť jsou termostabilní - tzn. neroztékají se. Jsou vhodné na koláče, kapsy...