Cukrářské suroviny
Kategorie " cukrářské suroviny" zahrnuje širokou škálu ingrediencí potřebných pro pečení a přípravu sladkých dezertů.
Najdete zde základní suroviny jako mouky, cukry, čokolády, polevy, potahovací hmoty, marcipán, potravinářská barviva, ochucovadla a další.
Tato kategorie je určená jako pro profesionální cukráře, tak pro domácí pekaře, kteří chtějí tvořit chutné a vizuálně atraktivní dezerty.
- Pekařské suroviny a směsi
- Cukrové polevy
- Náplně do dortů, koláčů a buchet
- Ořechy, semínka a ořechové mouky
- Bez lepku
- Potravinářské barvy
- Krémy a pudinky
- Cukry a sirupy
- Želatiny, gely a lepidla
- Ochucovací pasty
- Polevy, čokolády a kakao
- Zrcadlová poleva
- Potahovací a modelovací hmoty
- Ostatní suroviny
- Aroma do potravin
- Rostlinné a živočišné šlehačky
Ochucovací pasty jsou určeny na dochucování krémů, těst a polev, které se používají dovnitř krému či na jejich povrch.
Ochucovací pasty jsou určeny na dochucování krémů, těst a polev, které se používají dovnitř krému či na jejich povrch.
Ochucovací pasty jsou určeny na dochucování krémů, těst a polev, které se používají dovnitř krému či na jejich povrch.
Salko je tradiční kondenzované mléko s obsahem cukru, které se vyrábí odpařením části vody z plnotučného mléka a následným přidáním cukru. Díky tomu má hustou, krémovou...
Salko je tradiční kondenzované mléko s obsahem cukru, které se vyrábí odpařením části vody z plnotučného mléka a následným přidáním cukru. Díky tomu má hustou, krémovou...